Nike predstavlja Air Max 90 model potpuno spreman za kišu

Više slika

Više slika

Leto polako počinje da deluje kao daleka prošlost, sa snažnim novembarskim vetrovima, kišom i sivilom koje pruža sliku prave jeseni...

S obzirom na to da je novembar poznat kao mesec u kome su kiše dominantne, brojni brendovi tragaju za načinima da pripreme svoje popularne modele za vlažno vreme i mokar asfalt. Za kompaniju Nike, ova priprema osloniće se na njenu GORE-TEX verziju legendarnih Air Max 90 modela, koji će kupcima omogućiti klasičan stil sa vodootpornošću u jesenjem izdanju.

Najnovije izdanje Nike Air Max 90 GORE-TEX modela stiže u crno/sivoj kombinaciji boja širom voljene siluete retro trkačkih patika. Nova linija kreirana je od kombinacije materijala spremnih za kišu, sa GORE-TEX tehnologijom koja osigurava da njeni modeli izdrže bilo koju normalnu količinu padavina bez ikakvog propuštanja. Novi detalji širom patika akcentovani su GORE-TEX slojevima smeštenim na jeziku, na bokovima srednjih segmenata i petnim delovima patika.

U vreme pisanja ovog članka, kompanija Nike nije objavila tačne detalje vezane za izbacivanje novih Air Max 90 GORE-TEX modela u crno/sivoj kombinaciji boja, ali će se u jednom momentu nova linija svakako pojaviti u odabranim prodajnim mestima i putem Nike SNKRS sajta po ceni od 160 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group