Puma predstavila futurističke patike koje se same vezuju

Poznati sportski brend predstavio je interesantne patike budućnosti koje će se svideti svim sportistima...

Naziv ovih patika je Puma Fi i one poseduju neverovatnu funkciju koja vam omogućava da običnim prevlačenjem prsta stežete i opuštate ove fenomenalne patike. Na gornjištu patike nalazi se matirani „touch pad“ koji oseća dodir vašeg prsta i koji služi kao kontroler za stezanje patika. Patike su dizajnirane tako da se pomoću laganih pokreta prstiju patike stežu i opuštaju, pa se na taj način potpuno izbacila upotreba pertli, koje često znaju da smetaju i da se same odvezuju.

Patike su napravljene od laganog i mrežastog materijala koji omogućava stopalima da se hlade i da se ne znoje. Đon je kreiran od novog vazdušastog materijala koji je ultra savitljiv i koji je mekan, što će korisnicima omogućiti da imaju lagane i vazdušaste korake.

Iako je patika dizajnirana prvenstveno za sportiste, ove patike možete koristiti i u večernjim i dnevnim izlascima, jer je njhihov dizajn napravljen tako da se lako mogu uklopiti sa svim stvarima.

Ove patike biće dostupne tek 2020. godine, a tada ćemo znati i koliko će nas one koštati.

Foto: dezeen

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group