Trend - Stil

Tesla patika za fudbal

Jedan mladi umetnik je upotrebio svoju maštu i kreirao patiku budućnosti...

Dizajner i grafički umetnik, Hussein Almosavi nedavno je od kompanije Tesla dobio inspiraciju za svoju najnoviju kreaciju.

Njegov najnoviji projekat zaranja u futuristički svet u kojem tehnologija i sport postaju sinonimi za ime Tesla. Almosavi je postavio pitanje „šta ako“, i tako kreirao do sada neviđene patike. Motivisan ljubavlju prema fudbalu i automobilskom snagom koja pomera granice, Almosavi je krenuo u stvaranje nikad pre smišljenog koncepta.

Kroz ovaj dizajn, Almosavi pokazuje njegovu viziju sporta u budućnosti. Njegov cilj bio je da „zamisli budućnost fudbala i pokaže kako bi fudbalske patike mogle da izgledaju za 10, 20 ili čak 50 godina“. Rezultat su patike koje su lagane, udobne i koje pružaju maksimalne performanse.

Trenutno,Husein se samo pozabavio izgledom patika, ali je rekao da će u budućnosti i otkriti svoju viziju tehnologije koja će se u patikama nalaziti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group