Trend - Stil

Torba koja može izdržati temperature do 650 stepeni Celzijusa

Ukoliko posedujete važna dokumenta kod kuće ili u kancelariji, njihovo održavanje bezbednim od požara svakako predstavlja pametan način za osiguravanje njihove vrednosti, bez obzira na nesreće koje se mogu dogoditi u vašem okruženju...

Naravno, njihovo odlaganje u sef sa jačom bravom svakako može predstavljati opciju, ako će vas učiniti srećnijim, ali najbolje je ipak da osigurate držanje važnih dokumenata u nekoj opni koja može istrpeti direktan kontakt sa otvorenim plamenom. Smestite svoje papire u nešto kao što je Fireproof Safe Bag kompanije FirePRUF.

Alternativa vatrostalnim sefovima, ova torba može čuvati sve svoje vrednosti od plamena bez preterano velikog profila tradicionalnih sefova i sličnih solucija. Sve karakteristike ove torbe čine je podjednako efektnom prilikom štićenja vaših dragocenosti u slučaju požara, sa prednostima lakog transporta i nošenja u jednoj ruci, prilikom vašeg bekstva na sigurno.

Fireproof Safe Bag predstavlja malu torbu koja meri svega 38,1 x 27,94 x 7,62 centimetra – širina/visina/dubina, što je čini dovoljno malom kako bi bila smeštena u zaključanu fioku, skrivena u veliki sef ili odložena u gepek vašeg automobila.

Ova torba je kreirana od fiberglas jezgra, obloženog sa obe strane silikonom visokog nivoa, potom prekrivenog tankim vatrostalnim vlaknima koja su prošivena izdržljivim kevlar nitima - tako da je slobodno možemo smatrati otpornom na metke i sečiva - osiguravajući istovremeno da svaka komponenta bude na svom mestu.

Model je sertifikovan na temepraturu od 537 stepeni Celzijusa, koju može izdržati do sat vremena, ali čak i 650 stepeni, iako u nešto kraćim vremenskim periodima. Ovo znači da možete ovu neverovatnu stvar ubaciti u rernu za picu na drva, bez bojazni da ćete spaliti njen sadržaj. Naravno, znamo da ne postoji ni jedan razlog zašto bismo ovako nešto učinili, ali sve to deluje kao krajnje validan način za testiranje pravih mogućnosti ove torbe da održi naša važna dokumenta bezbednim u uslovima čestih kućnih požara, na primer.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group