Trend - Stil

Zašto je Džoš Hartnet odbio Supermena

Džoš Hartnet nedavno se našao u studiju radi fotografisanja u poslednjoj kampanji brenda Mr Porter’s...

Američkog glumca fotografisao je Ben Veler, dok je Oli Arnold bio zadužen za njegov izgled. Viler je ovekovečio Hartneta u zimskom izdanju, koje uključuje brojne predmete ličnih kolekcija kompanije Mr P. Arnold je Džoša iskoristio kako bi na elegantan način predstavio i pojedine brendove elegantne muške mode kao što su Brioni, Bottega Veneta i Tom Ford.

Stupajući u saradnju sa brendom Mr Porter i piscem Aleksom Bilmsom, Hartnet se osvrnuo na svoju karijeru i odbijanje uloge u nastavku Supermen franšize, režirane od strane JJ Abramsa. “Nuđeni su mi filmovi brojnih vrhunskih režisera”, rekao je Hartnet. “Ali je Supermen sa sobom nosio veliki rizik. Naravno, velika količina novca je bila u igri, ali ja nisam želeo da on postane sve i kraj svega za mene. Jasno mi je odavno da vas novac može odvesti samo do određene tačke, posle koje sledi pad. Imao sam dosta prilika da vidim ljude odvučene na dno njihovim novcem.”

Za Hartneta, novac i slava ne zaslužuju da budu pokretači. “Muškarci koji su na vrhu potpuno su prestravljeni onima koji se nalaze iza njih”, dodao je glumac. “Ukoliko je to vaša prava ambicija da budete na vrhu sve vreme, provešćete veći deo života osvrćući se preko ramena. Ja to nikada nisam želeo. Želim da radim dobar posao sa ljudima koje cenim i poštujem, provodeći svoje slobodno vreme sa onima do kojih mi je najviše stalo.”

N.Đ.

Izvor: The Fasionisto

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group