Ženama je važno kako mirišete

Pored smisla za humor i vašeg samopouzdanja, ženama je važno kako muškarci mirišu!

Ovo su tri stvari koje su bitnije od toga kako izgledate, koliko zarađujete i koja kola vozite. Ali, to je isključivo subjektivan doživljaj. To što žene lude za nekim muškarcem jer dobro miriše, nije recept primenjljiv za sve ostale muškarce. Ukoliko nekome parfem dobro stoji, ne znači da će i vama jer ne reaguju sve žene na jedan isti parfem jednako! Ipak, isplati se da uložite i poslednji dinar i napor kako biste mirisali lepo jer, MUŠKI PARFEMI SE PRAVE DA BI SE DOPALI ŽENAMA.

Pratite ovih 5 saveta:

1.Odbacite jeftine body sprejeve

Za većinu vas srednja škola je gotova. Jeftini osveživači za telo koje ste nosili na žurkama ne igraju uloge u ovoj ligi. Vreme je da pređete na nešto primerenije za svet odraslih muškaraca, na primer potražite savet od tate…

2. Nanosite parfem diskretno

Da li znate kome je namenjen parfem na koji mirišete? Vašim najbližim ljudima. Ne ljudima sa suprotne strane ulice. Parfem koji ste naneli na kožu treba da osetite vi, eventualno vaša partnerka pri zgrljaju, a ne svako ko prodje pored vas u prolazu. Neophodna je izvesna doza prakse kako bi ste postali ekspert za količinu koju je dozvoljeno naneti na kožu. Za najbolje rezultate pokušajte da naprskate izvesnu količinu koja će napraviti oblak kroz koji jednostavno prođete. Tako će sitne čestice vašeg omiljenog parfema istovremeno pasti na prava mesta.

3. Kupujte samo one parfeme koji imaju oznaku "za muškarce"

Trendovi se i među  parfemima menjaju. Mogu imati baznu notu od sandalovine, pa do limete u zavisnosti od sezone za koju su namenjeni ili prilike u kojoj ih nosite, vaše ličnosti i mnogih drugih faktora. Važno je da zapamtite jedno, a izvinjavamo se svima onima koji vole takve stvari, nikako ne koristite parfeme koji sadrže vanilu, lavandu ili gardenije. Umesto toga, potražite parfeme koji u sebi sadrže, drvo i ili jednostavno mošus. Žene žele da muškarci mirišu na muškarce a ne na poslastičarsku radnju ili cvećaru. 

Probajte Givenchy’s Gentleman Only Intense, moderan miris kedrovog drveta i kože ili najnoviji Boss The Scent, čiji sastojci dolaze iz Južne Afrike. To su stvari za muškarce.

4. Verujte sebi

Ako ste pripadnik Stare škole, ne plašite se klasike. Poenta je da mirišete na sebe, jer parfem je odraz vaše ličnosti, a ne onoga što vi mislite da bi se dopalo drugima. Ako se u izboru parfema koji je najbolji za vas, oslanjate na tuđe preporuke-najverovatnije ćete napraviti pogrešan izbor! Možete postati mirisna katastrofa.

5. Budite otvorenih shvatanja

U svetu parfema je kao u svetu mode. Mirisne note evoluiraju u skladu sa eksperimentisanjima u mirisnoj industriji. I vi biste trebali da budete otvorenih shvatanja. Kao što ne nosite košulju od istog materijala zimi i leti, tako i parfeme morate birati prema sezoni. Letnje kolekcije parfema imaju tu lakšu notu, dok su zimske postojanijih i težih struktura.

Ovo su stvari kojih se pridržavaju pravi džentlmeni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group