Žene otkrivaju: zašto su ćelavci bolji od čupavaca?

Više slika

Više slika

Ako ste ćelavi, ne tugujte...

Čini nam se da je opadanje kose najveći strah kod muškaraca.  Nijedan muškarac ne želi da izgubi kosu i da se pomiri sa svojim loknama, ali to možda i nije tako loše. Istraživanja su pokazala da veliki broj žena zapravo voli ćelave muškarce i da je to ono što ih najviše privlači.

Gledajte na to ovako. Muškarcima je prirodno da vremenom počinju da gube kosu. Kod nekih muškaraca je to više izraženo, pa oni brzo oćelave i izgube kosu, dok neki muškarci imaju tu sreću da tokom čitavog života imaju kosu. Ipak, ćelava glava šalje određene signale ženi zbog kojih je lakše možete osvojiti.

Iako smo svesna bića sa neverovatnim kapacitetom pamćenja i razmišljanja, još uvek imamo animalne instinkte koji nama upravljaju. Kada žena ugleda ćelavog muškarca, ona instinktivno dobija signal da je taj muškarac, zreo i ozbiljan. Mozak to tumači kao dokaz da je muškarac, zaista muškarac i da nije reč o dečaku. Kao i svaka ženka u životinjskom carstvu i žena traži muškarca koji će joj pružiti zaštitu i potomstvo.

Međutim, nije ovo glavni razlog zbog kojeg žene vole ćelave muškarce. Ima tu još faktora.

Evo zbog čega žene vole ćelave muškarce:

1. Veoma se brzo spremaju

Žene kažu da ih muškarci koji provode dosta vremena u kupatilu strašno nerviraju. Danas se sve vrti oko popualrnih frizura pa se muškarci sređuju možda i duže od žena. Zbog toga su ćelavi muškarci privlačni ženama. Oni se za samo par minuta srede i izgledaju neverovatno.

2. Manje se nerviraju

Zamislite taj stresni osećaj kada krenete da gubite kosu. Muškarci koji su oćelavili prebrodili su taj stres, pa se sada sa stresnim situacijama nose mnogo bolje nego kosati muškarci.

3. Uvek su u trendu

Popularne frizure se uvek menjaju, pa kosati muškarci imaju problem ako žele da budu u trendu. Ćelavi muškarci nemaju tih problema, jer je „ćela“ uvek u modi.

4. Najpopularniji glumci i šemekeri su ćelavi

Ovo samo govori o tome koliko je „ćela“ popularna. Neki od najpopularnijhi glumaca kao što su Brus Vilis, Džejson Stejtam, Dvejn Džonson i mnogi drugi nemaju kosu i ponose se svojom ćelavom glavom, a žene im se bukvalno bacaju pod noge.

5. Oni su pravi muškarci

Žene kažu da muškarac na prvom mestu mora da bude baš to. Muškarci koji nose repiće i punđice baš i ne osatvljaju takav utisak, dok ćelavi muškarci pucaju od testosterona.

6. Ne kradu ženske šampone

Svaka žena koja je živela sa kosatim muškarcem zna da oni uvek kradu njihove šampone i regeneratore. Sa ćelavcima, tih problema nema, pa je to jedan od razloga zbog kojeg su oni ženski miljenici.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group