Savršena restauracija BMW M3 trkačke mašine iz devedesetih

1990 BMW M3 model koji je transformisan u trkačku mašinu nedavno se pojavio na aukcijskoj prodaji kompanije Bring A Trailer...

E30 M3 jedinica prodata je 2014. godine kao šasija bez motora i iako je zadržala svoje originalne panele karoserije, njena putnička kabina bila je potpuno ogoljena. Trenuntni vlasnik automboila potpuno ga je restaurirao i osigurao da on bude pravi dragulj namenjen trkačkim stazama.

Za pokretanje nemačkog automobila zaslužan je 3,2 litra veliki S50B32 inlajn šestocilindraš iz E36 M3 modela evropskih specifikacija, koji stvara 321 ks i 350 Nm obrtnog momenta. Ova jedinica poseduje posebne karburatorske jedinice i konstantno varijabilni VANOS sistem ventilskih tajminga. Prodajna lista naglašava da su tečnosti, senzori, kalemi za paljenje i svećice nedavno promenjeni, dok u pratnji ovog motora dolazi petostepeni manualni menjač sa E36 M3 modela američkih specifikacija.

Eksterijer ovog automobila ponovo je prefarban belom bojom sa trikolornom šarom koja poseduje BMW M boje. Komplet BBS točkova od sedamnaest inča takođe je postavljen na podesive sportske amortizere. Kočione komponente preuzete su sa E36 M3 linije, a lista dodaje da je šasija peskirana i dodatno ojačana u procesu potpunog transformisanja automobila.

Pošto je ovo trkački model, njegov enterijer je oslobođen svih nepotrebnih delova i uključuje OMP fiksirane kadice sa OMP pojasima koji se vezuju na šest tačaka. U kokpitu se takođe može videti i Momo Prototipo upravljač, sistem za gašenje i sprečavanje požara i rol bar sa šipkama na vratima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group