Fun - Gaming

Cyberpunk 2077 prodat u više od 13 miliona primeraka

Iako su se mnogi žalili na igru, ona je postigla očekivani uspeh...

2013. godine smo dobili prvu najavu za ovu igru i od tada je čekamo kao dašak vazduha. Kompanija CD Red Project nam je bezbroj puta ukazala na to da se jako trudi oko igre i da želi da je učini specijalnom.

Kada smo je napokon dobili, bilo smo oduševljeni, ali i pomalo razočarani, jer je igra sadržala dosta bagova i nedovršenih stvari. PC gejmeri su mogli da uživaju u igri, ali vlasnici slabijih konzola nisu mogli da ostvare ni 30 FPS-a, tako da je CD Red Project počeo da vraća novac nezadovljnim kupcima.

Iako je izbačeno nekoliko apdejta koji su donekle rešili bagove, igrica i dalje nije završena i očekujemo da će u tom stanju biti za nekih godinu dana, kada se sve bude ispoliralo. Uprkos, neizbalansiranoj igri, Cyberpunk 2077 je prodata u više od 13 miliona kopija, što samo pokazuje koliko će ova igra biti uspešna.

Ako se ona proda u 19 miliona primeraka, ući će u 50 najprodavanijih igrica na planeti, mada mi očekujemo da će kroz vreme stići i u top 10. na ovoj listi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group