Fun - Gaming

Ghost of Tsushima - kandidat za igricu godine

Ova igra oduševila je mnoge gejmere i strimere...

Fenomenalna igra izašla je za najpopularniju konzolu na svetu i donosi nam neverovatne pejzaže, fenomenalnu grafiku i priču koja će vas satima držati prikovane za vaše ekrane. Ghost of Tshushima se dešava u feudalnom Japanu, gde Tsushima klan biva istrebljen, a samo jedan pripadnik klana po imenu Džin Sakai, uspeva da preživi i nosi teret čitavog svog plemena na leđima. On postaje Duh, koji nosi osvetu i koji traži sve one koji su uništili njegov klan i koji zaslužuju da umru.

Igra je iz trećeg lica, veoma je fludina i pružiće igračima različite mogućnosti i sposobnosti kojima će uspešno uspeti da ubiju svoje neprijatelje. Priča je veliki deo igre, tako da ćete u nju biti odmah uvučeni, a prelepi predeli i grafika koja neverovatno prikazuje pirrodu pokazaće vam na šta su sve spremne igre nove generacije.

Pogledajte kako izgleda ova igra kroz doživljaje gejmera „The Rad Brad“. On je prešao čitavu igru, pa ako nemate mogućnosti da je igrate, onda gledajte njegove klipove, a ako želite da sami vidite kakva je igra, pa je sami želite preći na PS4 konzoli, onda pogledajte šta vas čeka:

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group