Kawasaki predstavio stolicu za gejmere

Ova stolica napravljena je po uzoru na sportski Ninja H2 motor...

2015. godine je Kawasaki lansirao svoje revolucionarne super motore Ninja H2 i H2R, postavivši novi standard za supersportske motocikle.Čak i nakon pet godina, japanski motocikl je jednako popularan zahvaljujući svom divljem dizajnu i svom agregatu od 946 kubika koji proizvodi 310 konjskih snag.

Međutim, Kawasaki je sada predstavio gejming stolicu sa temom H2 kako bi pružio gejmerima isti nivo uzbuđenja i navalu adrenalina koju možete dobiti kada sednete na ovog dvotočkaša.

Stolica za gejming H2 opremljena je istom šemom boja kao i supermotor. Stolica je u crnoj boji sa neonsko zelenim akcentima, a takođe dobija oznaku Ninja H2, zajedno sa poznatim simbolom Kawasaki koji se nalazi na naslonu za glavu.

H2 Gaming stolica dobija jastuk za vrat i lumbalni oslonac koji pruža optimalnu udobnost tokom dugih igracčkih sesija. Stolica je opremljena teškim cilindrom za podizanje koji može podneti teret do 150 kg Visina sedišta se može prilagoditi sa 420 mm na 495 mm, dok ulivena pena velike gustine daje maksimlanu  udobnost.

Ova stolica će koštati oko 600 USD, a kompanija će početi sa isporukom proizvoda oko marta 2021. godine.

Foto:Luxury Launches

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group