Prvi SENDVIČ u svemiru!?!

Popularni lanac brze hrane, KFC, lansirao je u svemir svoj poznati Zinger pileći sendvič...

Da li ste se nekada zapitali, kada bi nas vanzemaljci posetili, da li bi im se svidela naša hrana. Izgleda da je KFC razmotrio to pitanje, pa je popularni lanac odlučio da vanzemaljcima pošalje svoj najpopularniji pileći sendvič.

Zinger sendvič smešten je u stakleni sud koji je vakumiran i koji je zakačen za helijumski balon. Balon je lagano odneo sendvič do stratosfere, gde je kasnije Zinger nastavio svoju svemirsku avanturu.

Iz KFC-a kažu da je ovo sjajan način da promovišu svoj proizvod i nadaju se da će možda jednog dana dospeti u ruke bića vanzemaljskog porekla koji će videti i probati našu, zemaljsku hranu.

Pošto je u vakumu, ovaj sendvič će ostati netaknut i neće se nikada pokvariti, mada će biti vrlo hladan ako ga neko bude pronašao. Za sada Zinger kruži oko planete, ali će se verovatno kasnije odvojiti od Zemeljine orbite i nastaviti da putuje ka dalekim planetama.

Pogledajte video klip prvog SVEMIRSKOG SENDVIČA!

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group