Snouborder zamalo poginuo u lavini (VIDEO)

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

Evo jezivog video klipa koji polako postaje pravi hit na internetu. Za sada nepoznati momak, otišao je na skijanje sa svojim prijateljima. Pošto je odličan border, nije mu bio problem da ode na delove planine koji su van skijališta. Kada je počeo svoj spust, dešava se prava katastrofa.

Ispod njegovih nogu počinje da se kreće ogromna količina snega koja polako prerasta u lavinu.Snouborder je počeo da tone u sneg, međutim na kraju je isplivao na površinu i bezbedno se zaustavio na podnožju planine gde su ga sačekali prijatelji.

Ovaj border ipak je bio spreman za ovakvu situaciju i na leđima je imao ranac na naduvavanje. U ovakvim situacijama, ranac se naduva povlačenjem jednostavnog kanapa i omogućava borderima i skijašima da izbiju na površinu lavine i tako izbegnu gušenje pod snegom.

Međutim, iako je imao zaštitnu opremu, ovaj Snouborder nije lako podneo ovu borbu sa snegom, što se može videti i na klipu.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group