Youtuber pojeo sendvič od 9000 kalorija

Legenda Youtube-a, LA Beast, pojeo je sendvič koji u sebi sadrži samo slaninu...

Kevin Strahl, poznatiji kao LA Beast, postao je neverovatna internet senzacija i sa svojim video klipovima stekao neverovatnu popularnost. Za razliku od drugih vlogera, on ne igra igrice, ne snima smešne video klipove i ne daje savete, ON JEDE.

Da, na njegovom kanalu možete da vidite samo klipove koji su vezani za hranu, ali ubrzo ćete shvatiti zašto su njegovi klipovi toliko popularni. Kevin je postao popularan jer je svetu pokazao da u svoja usta može da stavi bukvalno sve.

Lepak, Pepsi star 20 godina, pokvarena jaja i mnogo drugi nezamislivih susptanci, Kevin je sa velikom hrabrošću pojeo i svojom kamerom zabeležio. Ovoga puta, on se odlučio na izazov koji retko ko može završiti.

Kevin je odlučio da naprvi sendvič samo pomoću hleba i slanine. Međutim, on je koristio količinu slanine koju možda neko od vas pojede u periodu od nekoliko meseci. On je izračunao da ovaj sendvič sadrži oko 9000 kalorija i odlučio je da pokuša da ga pojede. Ono što je začudilo njegove gledaoce jeste da je on kao tečnost koristio Džek Denijels viski, koji je samo otežao ovaj izazov.

Pogledajte kako se LA Beast snašao u ovom izazovu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group