Fun - Muzika i film

Ben Aflek više neće biti Betmen

DC kompanija ponovo menja glumca koji će tumačiti Mračnog viteza...

Sledeći Flm o Betmenu biće premijerno prikazan 21. jula 2021. godine, što znači da imamo dosta da se načekamo kako bismo videli ovog junaka, ali vest koja je pogodila mnoge fanove jeste da Ben Aflek više neće biti Betmen.

DC kompanija je navela da je Aflek zamenjen jer kreatori žele da naprave priču o mladom Betmenu koji će pratiti potpuno drugu priču. Pošto i Henri Kavil više neće glumiti Supermena, zaista ne vidimo ni jednu svetlu tačku u DC filmovima koji nas čekaju u budućnosti.

Dobili smo film o Ligi pravednika koju smo godinama čekali, ali film je bio pravo razočarenje, što znači da sada DC želi da pokrene celu priču ispočetka i da jednostavno zaboravi na neke filmove. Fanovi su besni, jer više ne znaju šta da očekuju i plaše se da će sledeca priča o Betmenu biti još gora, još konfuznija i da neće moći da se uklopi u univerzum koji je DC počeo da pravi pre 6 godina kada je predstavljen film o Supermenu pod imenom „Man of Steel“.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group