Bolesni Netflix film od kog se gledaocima prevrće želudac

„Dos“ je španski film koji prati mučna priča i neverovatno uznemirujuće scene seksa, upakovane zajedno sa još brutalnijim epilogom, kao šlagom na veoma gorkoj torti...

Bez ikakvih oklevanja ili blage uvertire u čitav zaplet, novi španski film automatski uskače u priču sa prilično mračnom slikom. Film se otvara kadrom dvoje golih stranaca koji leže jedno pored drugoga u krevetu i shvataju na svoje zaprepašćenje da su im abdomeni ušiveni. Sara, koju igra Marina Gateli, i Dejvid, za čiju ulogu je zadužen Pablo Derki, probudili su se u bolnoj konfuziji, u kojoj čak i najmanji pokret dovodi do netrpeljive agonije.

Uprkos neobičnoj situaciji u kojoj se ovo dvoje pronašlo, oni nekako uspevaju da imaju seks, ali tek posle ovoga, da stvar bude još gora i ekstremno uznemirujuća primesa potpuno haotična, oni shvataju da su zapravo davno razdvojeni sijamski blizanci.

Netflix triler od svoje premijere povezivan je sa sadističkim Saw naslovima, u kojima karakteri dobijaju različite mozgalice kako bi se spasili svog tlačitelja i izbavili iz njegovih pametno dizajniranih sprava za ubijanje. Ovaj film nije nikako prošao kod kritike niti publike, sa svega 17% na Rotten Tomatoes.

Jedna recenzija sa Dceider sajta glasi: „Dvoje predstavlja zaista uvrnut film prepun gora, golotinje, crnog humora i misterije, ali ona seks cena će ostati sa mnom i progoniti me dok sam živ. Ovo je bizarna scena zbog toga što smatram da je mogla biti daleko zabavnija i nastrana, jer sama ideja da dvoje u ovakvim uslovima intenzivnog mučenja podlegnu seksualnoj želji poseduje usađenu erotičnost, ali incest i čitavo krvoproliće na kraju prekidaju sve ono zabavno vezano za nju“.

U međuvremenu, Movie Nation opisuje ovaj film kao dosadan, nelogičan triler, koji traje mučnih sedamdeseti i jedan minut. Ukoliko ste potpuno sigurni da želite sami da vidite sve nakon svega što ste do sada pročitali, film Dos je trenutno dostupan na Netflix platfomi za sve ljude jakog želuca i debelih živaca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group