Četvrti deo Matrix franšize stiže u sledećeg decembra

Matrix 4 zvanično je krenuo sa snimanjem novembra meseca prošle godine, ali je Warner Bros kompanija odlučila da sve ljubitelje ove franšize hrani novim informacijama na kašičicu...

Kako su naveli svetski mediji, poslednje ime koje će se pridružiti naučno-fantastičnoj franšizi jeste Kristina Riči, najpoznatija po svojim ulogama u The Addams Family i Sleepy Hollow naslovima, kao i njenom prethodnom radu sa režiserom Matrix 4 nastavka, Lanom Vačauski, tokom snimanja Speed Racer filma 2008. godine.

Iako se detalji njene uloge i dalje drže pod velom tajne, znamo da Ričijeva stupa u franšizu pored ostalih likova koje igraju Kianu Rivs, Keri En Mos, Jada Pinket Smit, Daniel Berhart i Lambert Vilson, u nastavku zakazanom za simultano prikazivanje u bioskopima i na HBO Max platformi 22. decembra.

Zajedno sa povratkom članova postave, poznato je da će se i Jahja Abdul Maten II, Džesika Henvik, Nil Patrik Haris, Prijanka Čopra Džons i Džonatan Grof takođe pridružiti Matrix univerzumu i nastavku koji i dalje poseduje nepotvrđen radni naslov The Matrix 4.

Na veliko razočarenje ljubitelja filma, potvrđeno je prošle godine da novo ostvarenje neće vratiti Lorensa Fišburna u ulozi Morfeusa. Kada je upitan zbog čega se neće pojaviti u novom filmu, popularni glumac je izjavio kako "nije bio pozvan", ali je ipak poželeo sve najbolje članovima ekipe, sa nadama da će nastavak opravdati prethodne filmove.

Vesti koje su procurele prošlog februara sugerišu da bi The Matrix 4 mogao biti nazvan The Matrix Resurrections, što bi bio logičan nastavak na prethodne delove The Matrix Reloaded i Revolutions, ali ovaj izvor informacija dolazi od strane stiliste koji radi na snimanju, što sugeriše da ga ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo.

Po pitanju karaktera i zapleta, stvari su još tajnije i predstavljaju pitanja bez odgovora. Tokom januara meseca u jednom intervjuu, Čopra Džons je najglasila da njen karakter predstavlja nešto potpuno neočekivano, dok je Džesika Henvik nedavno izjavila da bi The Matrix 4 mogao izmeniti industriju ponovo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group