Da li je Henri Kavil novi Džejms Bond?

Ponovo je otvoreno pitanje ko će igrati sledećeg tajnog agenta 007, sada kada je Danijel Krejg oslobodio ovo mesto, dok su ljubitelji ovog filma odnedavno pronašli novog kandidata koji bi ga mogao zameniti...

Glumac Vičer franšize, Henri Kavil, uvršten je u favorite kada je reč o ulozi Džejma Bonda, pošto su obožavaoci potpuno izgubili razum zbog poslednjeg Instagram storija u kome ga možemo videti prilikom predstavljanja onoga što potencijalno može doprineti nastavku priče o slavnom tajnom agentu.

Tridesetdevetogodišnji glumac podelio je svoju poslednju reklamu za No 1 Botanicals, u kojoj možemo videti zvezdu Supermen franšize tokom izlaska iz radnje i prolaska pokraj Aston Martin DB5 modela brutalnog izgleda. Gledajući automobil, Kavil izjavljuje: „Život uvek ima svoje slatke izazove“.

Iako ova reklama ne mora biti ništa više od toga, potpuno je jasno da je kompanija Aston Martin upravo bila glavna kada je reč o snabdevanju Bonda specijalnim vozilima, još od kada je Šon Koneri prvi put odigrao svoju legendarnu ulogu i nastavio sa njom sve do 1983. godine.

Postavljajući Kavila i Aston Martin toliko blizu stvorilo je neverovatne reference na Bonda, što je među ljudima dovelo do postavljanja popularnog glumca u sam vrh kada su u pitanju Krejgovi nasledinici, a pošto je ovo mesto i dalje zvanično upražnjeno, pojedini se nadaju da bi upravo on mogao nastaviti decenijsku ulogu popularnog špijuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group