Da li znate ko je glumac sa slike

Gangsterski život definitivno je težak…

Iako smo više puta biti svedoci neverovatnih transformacija kroz koje glumci prolaze da bi uverljivo odigrali neku ulogu, uvek se iznenadimo svakom novom slikom koja nam prikazuje baš to. Pored Kristijana Bejla, koji je definitivno najdominantniji u ovom polju, sa svojim promenama za Mašinistu i slične filmove, verujemo da brojne glumce ne biste ni prepoznali u nekim ostvarenjima, da ne piše njihovo ime u odjavnoj špici. Verujemo da je to i ovoga puta slučaj.

Tom Hardi je sa svojim fanovima podelio nove fotke sa seta filma Fonzo, i možemo slobodno reći da ga ni rođena majka ne bi prepoznala. Britanski glumac se u potpunosti transformisao kako bi odigrao ulogu čuvenog mafijaškog bosa Al Kaponea koji se bliži kraju svog života.

Hardi je za ovu ulogu obrijao glavu i nosi periku sa retkom kosom. Njegovo lice izgleda znatno starije, naravno uz pomoć prostetike i šminke.

Sam film prati Kaponea nakon njegovog izlaska iz zatvora, dok se bori sa demencijom i “njegova prošlost postaje njegova sadašnjost, dok uznemirujuća sećanja o njegovom nasilnom i brutalnom poreklu postaju deo njegovog stvarnog života”.

Pre dve nedelje, Hardi je fanovima dao prvi uvid u svoje tumačenje Kaponea, podelivši sliku na kojoj drži čuveni gangsterski šešir.

Inače, ranije ovog meseca je počelo snimanje ovog filma, a za sada, Hardi i režiser Džoš Trank svoje fanove obaveštavaju o svim detaljima preko društvenih mreža. Film, pored toga, nema zvanični datum premijere.

U ovom filmu, pored Hardija igraju Met Dilon, Kajl Meklahlan, Džek Louden i Linda Kardelini, u ulozi Kaponeove žene Me.

Hardija ćemo imati prilike da gledamo u Spider-Man spin-ofu Venom, zajedno sa Dženi Slejt, Mišel Vilijams i Rizom Ahmed.

Snimanje Venoma završeno je prošlog meseca, a premijera je zakazana za 5. oktobar.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group