Evo kako je Džejson Momoa dobio ulogu u seriji IGRA PRESTOLA

Kal Drogo je verovatno jedan od najprepoznatljivijih i najomiljenijih likova ove serije...

Džejson Momoa polako postaje jedno od najvećih imena Holivuda, ali pre nego što je postao Akvamen, on je prvo tumačio lik Konana, a zatim je stigla i serija „Igra prestola“. Ova serija važi za jednu od najpopularnijih i najboljih serija svih vremena, makar po rečima fanova, a Džejson Momoa osvojio je srca mnogih kada se u njoj pojavio kao lik, Kal Drogo.

Drogo je lik koji ne govori mnogo, a kada progovcori onda to radi na Dotraki jeziku. Momoa je toliko verno i unikatno tumačio ovog lika da su mnogi fanovi bili iznenađeni kada su otkrili da je on Amerikanac, jer su svi mislili da je iz neke druge zemlje.

Džejson je izjavio da je imao vrlo nezgodnu situaciju kada je išao na audiciju za ovog lika, jer nije imao nikakav tekst, već je samo trebao da predstavi lika bez ikakvih reči. Po njemu, to je bio vrlo težak izazov i on do zadnjeg trenutka nije znao šta da uradi.

„Otišao sam na audiciju ne znajući šta treba da uradim. Na svim ostalim audicijama imao sam neki tekst koji sam morao da govorim, ali ovde je situacija bila drugačija. Samo sam znao da je lik poput životinje, da je ratnik i da je veoma snažan, ali sve ostalo trebao sam da improvizujem. Na kraju sam u zadnjem trenutku odlučio da uradim Haka ples sa Novog Zelanda“, rekao je Momoa.

Oni koji su snimali audiciju izjavili su da su bili istovremeno oduševljeni ali i prestravljeni, jer je Momoa izgledao zastrašujuće i vrlo agresivno i opasno, što mu je omogućilo da jednoglasno dobije ulogu.

Pogledajte kako je izgledala njegova audicija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group