Evo ko je dobio Emi nagrade

Prvi put u istoriji, dodela Emi nagrada održala se ONLINE...

72. po redu dodelu Emi nagrada svi su mogli da prate od kuće, a nominovani, od kojih je bilo njih 130, nagrade su primali u izolovanim sobama i pod zaštitom. Džimi Kimel još jednom je bio voditelj, ali ovoga puta on je šou vodio iz prazne dvorane i usmerio veliku pažnju na covid 19 virus, kao i na zaštitu od njega.

Mlada glumica Zendeja Kolman dobila je nagradu za najbolju glumicu i tako postala najmlađa osoba koja je dobila ovu prestižnu nagradu. Redžina King je nagrađena u kategoriji najbolje ženske uloge u mini-seriji/filmu za ulogu u "Vočmen". Ketrin O'Hara je najbolja glumica u kategoriji komedije (serija "Schitt’s Creek").

Kanadski sitkom Šits krik osvojio je devet nagrada, čime je oboren rekord u broju Emija za komediju. Komedija Naslednici nagrađena je glavnom nagradom, za najbolju dramsku seriju, a Emija je dobio i glavni glumac Džeremi Strong.

Serija Nadzirači takođe je osvojila Emija za najbolju mini seriju i uvrstila se u pobednike.Nadzirači su takođe bili i serija sa najviše nominacija i imali su ih čak 26.

U video klipu ispod možete videti i kompletnu listu dobitnika:

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group