Fun - Muzika i film

Evo koliko je Bred Pit dobio para zbog svoje uloge u filmu DEADPOOL 2

Popularni holivudski glumac se u filmu pojavio samo jednu sekundu...

Deadpool 2 je bio ogroman filmski hit, a čak je uspeo da pobedi i Osvetnike po gledanosti. Ovaj film sadržao je sve, genijalne glumce, opasnu akciju i smešne trenutke koji su učinili da popadamo sa naših bioskopskih sedišta. Međutim, poseban trenutak u filmu bio je kada se identitet „Nevidljivog čoveka“otkrije.

Nakon što udari u električne žice i umre, lice Nevidljivog čoveka bude otkriveno, a njega je glumio niko drugi nego Bred Pit. Naravno, uloga ovog lika u filmu je bila besmislena jer se on zapravo nije video i nije rekao ni jednu reč, ali lice Breda Pita bilo je u filmu, iako se o samo jednoj sekundi.

Glumac koji glumi Dedpula, Rajan Rejnolds, došao je na ideju da ulogu Nevidljivog čoveka glumi neko od najpoznatijih holivudskih glumaca, a onda je došao na ideju da to bude Bred Pit, koji je ujedno jedan od najplaćenijih glumaca na svetu.

Nakon njihovog razgovora, Pit je pristao da to uradi jer je smatrao da je to vrlo smešno i da će se publici svideti. Međutim, mnogi su se pitali koliko je Bred uzeo novca za samo jednu sekundu pojavljivanja u filmu. Verovali ili ne, Bred nije uzeo ni centa, već je samo dobio besplatnu kafu koju mu je Rejnolds kupio posle vrlo kratkog snimanja.

Pogledajte scenu u kojoj se Bred Pit pojavljuje

Foto: Hollywood Reporter

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group