Legendarni Van Dam predstavlja tri najbolje scene borbi iz njegove karijere

Kada govorimo o najboljim scenama Žan Kloda Van Dama svih vremena, teško je ne uzeti u obzir njegov monolog pri kraju JCVD naslova, polu-autobiografskog filma o pljački koja posetaje potpuno uvrnuta...

Njegov monolog ističe neke uspone i padove koje je glumac doživeo tokom svog života, od sjaja u svetu akcije i postajanja svetske filmske zvezde, do zavisnosti i njegove potrebe za obožavanjem. Ova sekvenca filma traje gotovo sedam minuta i  sigurno je brojne ljude ostavila u suzama, jer je pre svega bila iskrena i dolazi od čoveka koji je hteli mi to ili ne, bio dobar deo odrastanja brojnih generacija. Dirljiva scena takođe može učiniti da promenite svoje mišljenje o ovom mišićavom kik-bokseru iz Brisela, koji svakako zaslužuje poštovanje i nas koji ne marimo previše za akcione filmove.

Međutim, ovoga puta nećemo plakati kao devojčice, zbog toga što naše tri scene predstavljaju najbolje segmente tuča i razbijanja glava u dugoj karijeri ovog glumca. Men's Health publikacija zamolila je legendu akcionih filmova da odgovori na internet pitanja, koja su se sastojala od želje da razjasni da li je zaista udario Liama Hemsvorta tokom snimanja i na koji je način uspeo da napravi špagu između dva Volvo kamiona, na šta je ova prava legenda odgovorila u svom maniru.

Međutim, nakon ovih pitanja i odgovora, Žan Klod Vand Dam je zamoljen da sam napravi listu najboljih scena tuče iz svoje karijere, sastavljenu od tri najikoničnijih svih vremena, što je Belgijanac sa zadovoljstvom uradio. Predstavljamo vam njegov izgor u galeriji koja sledi, a ispod ovog teksta možete videti njegov intervju dat Men's Health publikaciji.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group