Leonardo Dikaprio promenio lični opis

Nije nam poznato previše detalja vezanih za novi film Leonarda Dikaprija, nazvanog Don't Look Up...

Jedino što nam je do sada postalo jasno jeste to da se radi o satiri u kojoj Leonardo i Dženifer Lorens glume dva astronoma prilično mračnog smisla za humor. Kako je reklama Netflix kompanije najavila ovih dana, Adam Mekej će biti režiser, dok će se glavnim glumcima pridružiti Timoti Kalamet, Meril Strip, Kris Evans, Kejt Bejkinsel, Ron Palmer, Džon Hil i Ariana Grande.

Dugogodišnji poštovaoci rada Leonarda Dikaprija, možda će morati da se naviknu na njegov novi imidž i lice koje je potpuno izmenio gustom bradom sa sređenim brkovima. U prošlosti, ovog glumca viđali smo sa blagim jarećim bradicama, nalik onim u filmovima Inception, Gangs of New York, Shutter Island, Blood Diamond, uglavnom namenjenim naglašavanju svega kroz šta njegov karakter prolazi, boreći se sa sobom ili čitavim svetom.

Sa druge strane, Dikaprio je imao i veliku glumačku bradu sa kojom je zajedno osvojio Oskara za glavnu ulogu u filmu The Revenant. Njegova uloga zlikovca u filmu Django Unchained savršeno ispraćena facijalnim izrazom, dok kao slučajno, brada koju Dikaprio ima u filmu Body of Lies, po svom stilu stoji negde u sredini.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group