Novi Bond probija sve granice na blagajnama širom sveta

No Time to Die naslov kompanija MGM, Eon i Universal, zvanično je postao drugi film po ukupnoj zaradi ove godine...

Kako pojedini ljudi tvrde, jedini Bond film koji zapravo vredi pogledati i oproštajni naslov legendarnog Danijela Krejga, zaradio je 368 miliona dolara na internacionalnom nivou i 474 miliona dolara širom sveta, dok je projektovana zarada do prošlog vikenada iznosila 500 miliona. Pored ovoga, novi 007 film Jojia Fukunage takođe je i najpopularniji naslov Universal studija u Velikoj Britaniji i trenutno je najprofitabilniji u celokupnom regionu starog kontinenta. No Time To Die nalazi se odmah iza F9 nastavka, koji je takođe delo Universal studija.

"Smatram da je ova franšiza uvek predstavljala politiku i stilove svog vremena. Mi smo definitivno imali mnogo diskusija između producenata, režisera i kreativaca uključenih u stvaranje pravca u kome je potrebno usmeriti novog Bonda, ali istovremeno učiniti da on funkcioniše na pravi način u okviru vremenskog ovkvira.

"Jedna od stvari na koju sam najponosniji vezano za ovaj film, jeste što smo uspeli da sve ostale karaktere postavimo na njegov nivo, posebno ženske. Komplikovani i potpuno s***ani baš kao i on, ostali likovi imaju savršenu i veoma interesantnu interackiju sa njim. Ovoga puta smo zasita želeli da sve poguramo u tom pravcu bez gubljenja duha Bondovih filmova, ali glavni junak na neki način pokušava da uspostavi tu ravnotežu", izjavio je Krejg.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group