Fun - Muzika i film

Prvi trejler za Silence of the Lambs seriju

Nedavno je predstavljen novi trejler za serijski film Silence of the Lambs, koji će se zasnivati na Klarisinoj priči pre one u originalnoj dugometražnoj varijanti...

Trejler nam je doneo na uvid glumicu Rebeku Breds u ulozi FBI agenta Klaris Sterling, suočenom sa svojim traumatičnim odrastanjem i pokušajem spašavanja jaganjaca od klanja, dok konotacija sa originalnim delom ne prestaje ovde, jer se čak i poster nove serije potpuno oslanja na dizajn The Silence of the Lambs materijala na kom možemo videti moljca nacrtanog preko Klarisinih usana.

Serija će svoju radnju bazirati na događajima starijim godinu dana pre filmskih, ovekovečenih na velikom platnu 1991. godine, sudeći prema izveštajima. Trejler takođe, u pojedinim scenama prikazuje i događaje poznatog masakra jaganjaca, koji je ostavio veliki ožiljak na detektiva i opširno je opisan u jednom od najpoznatijih Klarisinih monologa u filmu The Silence of the Lambs.

Sa druge strane, dodatni uvid u sadržaj ove serije jasno naglašava da Hanibal Lektor, neprikosnoveni kanibal koji je pomogao Klaris da uhvati drugog serijskog ubicu, niti bilo koji drugi specifični detalj prvog originalnog filmskog izdanja neće biti pominjan u njenom scenariju, posebno zbog regulatornih problema vezanih za autorska prava pojedinih likova iz knjige Tomasa Harisa.

N.Đ.

Izvor: 9GAG

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group