Prvi zvanični trejler za novu crnu komediju Leonarda Dikaprija

Netflix je predstavio prvi zvanični trejler za svoju predstojeću komediju Don’t Look Up, za čiju režiju je zadužen veliki Adam Mekej...

Neki od najznačajnijih naslova ovog režisera su Vice, The Big Short, Step Brothers, the Anchorman i brojni drugi, dok njegov poslednji projekat uključuje postavu sačinjenu od zvezda kao što su Leonardo Dikaprio, Timoti Šalame, Kid Kadi, Džona Hil, Dženifer Lorens, Ariana Grande, Meril Strip i Metju Peri, između ostalih.

U filmu, Dikaprio i Lorensova igraju astronome koji moraju da prenesu svoje saznanje o destruktivnoj, velikoj kometi koja juri ka Zemlji i koja je u mogućnosti da potpuno uništi čitavu planetu. U međuvremenu, Stripova u ulozi predsednika SAD i Hil, koji glumi šefa kabineta Bele kuće, ne žele da poveruju u ove neverovatne vesti.

"Ovaj naslov definitivno nije mračan kao Vice", izjavio je Mekej za svoj novi film tokom jednog potkasta nešto ranije. "Vice je, rekao bih, na kraju sasvim slučajno završio kao drama, sa pojedinim komičnim elementima. Sa druge strane, Big Short, čak i pored sve drame koju poseduje u sebi, nije komedija koliko će to zapravo Don’t Look Up biti. Ne znam da li mogu da ga svrstam u Farelove filmove, jer su oni upravo unikatni za ovog glumca, ali smestio bih ga negde između The Other Guys i The Big Short naslova."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group