Slavni akcioni glumac prošetao gotovo četrdeset godina mlađu verenicu

Glumac Dolf Lundgren fotografisan je sa svojom verenicom Emom Krokdal nakon što su se pojavili zajedno na Arnold Sports Festival događaju...

Legendarni šezdesetrogodišnji Lundgren smešio se fotoaparatima i pozirao pokraj svog ličnog trenera Krokdalove, koja ima svega dvadeset i četiri godine i koja je postala glumčeva verenica tokom juna prošle godine. Ovaj par viđen je zajedno na fitnes sportskom festivalu održanom u Birmingemu, početkom meseca. Lundgren se pojavio na Arnoldovom događaju kako bi razgovarao sa posetiocima zajedno sa dvoje holivudskih akcionih heroja, izlazeći na binu sa Silvesterom Staloneom, dok je Šverceneger bio prisutan virtuelno putem video linka.

Deleći nekoliko fotografija sa događaja, Lundgren je napisao na Instagramu: "Uživao sam provodeći vreme sa svojim dobrim prijateljima Slajem i Arnoldom na @arnoldsportsuk. Takođe, bilo je veoma lepo videti sve obožavaoce koji su došli u velikom broju. Danas se vraćam na snimanje Expendables 4. naslova". Zvezda je takođe iskoristila i druge društvene mreže kako bi najavio veridbu sa Krokdalovom još prošle godine, postavljajući fotografije svoje ljubavi na kojima ona drži nedavno okićeni prst ispred fotoaparata.

"Nešto se posebno dogodilo ovde u Švedskoj", stajalo je u opisu ovog radosnog posta. Razgovarajući sa ljudima iz Muscle + Health publikacije, glumac i borac govorio je o svojoj vezi sa Krokdalovom, koja je počela jula 2019. godine. Lundgren - koji je prethodno bio oženjen sa Anet Kviberg, majkom njegove dve ćerke, i koji je bio u dugoj vezi sa svojom devojkom Dženi Sanderson sve do 2017. godine - priznao je tada kako nije očekivao da će pronaći novu saputnicu, naglašavajući dodatno da je Krokdalova njegov savršen par.

"Svakako nisam imao na umu da upoznam novu ženu", izjavio je Lundgren. "Bio sam ubeđen u potpuno suprotno. Želeo sam da ostanem sam i oslobodim se bola i glavobolje svoje prošle veze, ali je Ema ipak došla i ušetala u moj život, nakon čega sam shvatio da dosta mladih ljudi poseduje zaista sveže poglede na svet."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group