Fun - Muzika i film

Stena "otkriva" ko je zapravo najbolji akcioni junak svih vremena

U jednom od nastavaka svog TV serijala Young Rock, Dvejn Džonson je podelio svoje sećanje na adolescentske dane i ranu rvačku karijeru ispunjenu humorom...

U poslednjoj epizodi svoje serije, Džonson - sada jedan od najvećih blokbaster glumaca na planeti - odaje počast dvojici ljudi koji su ga inspirisali u njegovoj filmskoj karijeri, vraćajući istovremeno na razmatranje debatu koja se odvija još od osamdesetih godina.

Ovde govorimo, naravno, o akcionim legendama Arnoldu Švarcenegeru i Silvesteru Staloneu. U klipu koji je Stena podelio putem Instagrama, njegov mlađi lik, koga igra Uli Latukefu, ističe kako je Stalone zapravo najveći heroj akcionih filmova svih vremena, istovremeno iznoseći podjednako dobro argumentovane kvalitete Švarcenegera, takođe.

Ovo je nalik konverzaciji koju smo svi u jednom momentu vodili nakon odgledanog filma, punoj hipotetičkih scenarija i sa "ali šta ako" unakrsnim pitanjima. Pre svega, First Blood i Predator dokazali su da su oba ova muškarca adekvatno opremljena kako bi izvršila svaku spasilačku misiju na nepoznatim terenima džingli.

Naravno, Stalone je razbio kao Džon Rambo, ali Švarceneger je tada bio toliko dobar da čak ni promašaj koji se desio naslovom Red Sonja nije uspeo da naudi njegovoj karijeri.

Niko od ove dvojice ne bi bio preterano zainteresovanom ishodom ovakve debate, jer oni su pre svega veoma bliski prijatelji koji se često druže, postavljajući ponekada selfije sa treninga i iz ostalih sfera života, sve dok njegovi normalni tokovi nisu zaustavljeni pandemijom.

Dodatno, Džonson je jasno istakao u svom postu da on ne poseduje pravog favorita i da se divi obojici glumaca podjednako, nazivajući ih kraljevima akcionog bioskopa, priznajući da su mu oni omogućili jasan put koji je pratio od kada je načinio prvi korak prilikom prelaska iz WWE u Holivud.

"Slaj i Arnold su bili moji heroji tokom odrastanja i ja ću im uvek biti zahvalan zbog njihove ljubaznosti i podrške koju sam dobijao tokom karijere i mog prelaska u Holivud", napisao je Stena na svom Instagram profilu. "Jednostavno sam veoma srećan što su mi omogućili da stojim na njihovim ramenima."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group