Treštenog Nikolasa Kejdža zamenili za skitnicu i izbacili iz bara u Las Vegasu

The Sun novinska agencija objavila je kratak video na kome možemo videti nedavni incident kada je slavni Nikolas Kejdž sedeo na sofi elitnog restorana i mumlao pijan kao letva...

Kako zaposleni ovog objekta tvrde, oni su zamenili Kejdža za beskućnika zato što su drugi gosti pokrenuli tu priču, ali i zbog njegovog raščupanog izgleda i očiglednog preteranog unosa alkohola koji su dodatno potvrđivali sumnju. Glumac može biti viđen kako sedi u pantalonama sa leopard dezenom i papučama, bez čarapa, mučivši se da navuče svoje sandale na noge, nakon čega je sa dosta muke ustao krenuvši da tetura i viče okolo.

Jedan izvor koji je zahtevao da ostane anoniman, izjavio je: "Bili smo u baru Lawry's restorana kada smo primetili nekoga ko je na prvi pogled izgledao kao kompletno pijani i možda pomalo lud beskućnik. Na naše zaprepašćenje, ispostavilo se da je to Nikolas Kejdž. On je bio potpuno razbijen i želeo je da započne tuču sa zaposlenima. Već je bio u veoma lošem stanju i šetao je okolo bez obuće. Kako nam je osoblje restorana reklo, glumac je tukao šotove tekile i 1980 Macallan viskija".

Kejdž je vikao na ljude i pokušavao da izazove konflikt kada ga je osoblje zamolilo da napusti objekat. On je bio toliko pijan da je jedva navukao svoje papuče, nakon čega je ispraćen napolje. Dok su ga izbacivali napolje, Kejdž je pitao goste da li žele da idu kod njega kući i nastave da se zabavljaju, ali je glumac svima delovao previše uneređeno kako bi to moglo predstavljati dobru ideju u bilo kom slučaju. Jedna od regularnih mušterija ovog restorana otpratila je natankanog Kejdža kući.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group