Fun - Zanimljivosti

Bogati klinac oprao felne Lamborghinija pomoću skupocenog šampanjca

Internet je besan zbog video klipa koji je postavio mladi Tik Toker...

Viktor Mikula, sin bogatog rumunskog tajkuna, postavio je nedavno video klip, na kojem pere felne svog skupocenog Lamborghinija od 250.000 dolara pomoću skupocenog Moet Christal šampanjca. 25-godišnjak je hteo da pokaže koliko je bogat i koliko mu novac ne predstavlja problem, pa je bukvalno prolio skupocene flaše penušavog pića, kako bi snimio kratak video klip.

Jedna flaša ovog šampanjca košta oko 264 dolara, a Viktor je potrošio dve flaše. Internet je poludeo i optužio VIktora za veoma razmaženo i nepotrebno ponašanje.

„Nije mi ovo jasno, ako imas novac zašto ih bukvalno bacaš niz WC šolju. Ove pare bi bile nekome mnogo korisnije, mogao je da ih donira ili nekom pokloni, a ne da kupi skupi šampanjac i da ga samo prospe“, rekao je jedan od ogorčenih gledalaca koji je pogledao ovaj video na Tik Toku.

Viktor se nije oglasio povodom omrženih komentara, ali sumnjamo da će prestati ovo da radi, jer je poznat po klipovima slične tematike na kojima demonstrira svoju možć i bogatstvo.

Kako vi komentarišete ovo ponašanje?

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group