Ekstremni štediša koji poseduje dva para gaća svakog jutra nosem proverava njihovo stanje

Čovek koji priznaje da je ogromna škrtica i poseduje svega dva para gaća, tvrdi da ih njuška svakog jutra kako bi proverio da li mogu izdržati još jedan dan...

On takođe tvrdi da duva svoj nos u maramice, pre nego što ih ponovo iskoristi nakon sušenja na prozoru. Met Rivera je skulptor i veliki štediša koji ne dozvoljava troškove osim onih najpotrebnijih, tvrdeći da može živeti sa svega trista dolara mesečno. Njegova karijera je upravo to što ga je inspirisalo da živi na ovaj način, ali je on vremenom otišao i korak dalje, smanjujući još više svoje troškove, uključujući ishranu i pića koja mu služe da ostane u fomri.

Na primer, ovaj čovek ne želi da troši novac na proteinske šejkove i umesto toga, on ih kreira od otpada. Kako je objasnio u jednoj emisiji: "Proteinski šejkovi koštaju ovih dana oko sto dolara po kutiji. Šta moj proteinski šejk čini drugačijim, jeste to što on predstavlja najjeftiniji mogući, jer u njemu ja koristim kore od banana i ljuske jaja. Dodatni nutrijenti, dodatna hrana, zašto je ne iskoristiti?"

Iako je ovo prilično dobar način za posmatranje stvari, koliko god zvučao odvratno, tu su brojni drugi elementi na kojima Met štedi svaki dolar i nisu toliko dobri. Kako je sam dodao: "Držim svoje maramice na prozoru kako bi ih sunce dohvatilo, tako da duvam nos i sušim ih, koristeći ih u krug".

Po pitanju donjeg veša, on je definitivno najneprijatnija stvar u ovakvoj životnoj i moždanoj postavci. Ovaj čovek objasnio je da svakoga dana prvo dobro pomiriše svoje gaće i potraži tragove kočenja kako bi zaključio da li im je potrebno pranje ili mogu izdržati još. Ovaj čovek čak pravi i sopstveni losion za potamnjivanje za rvačke nastupe, koristeći kesice čaja, vodu i flašicu sa raspršivačem.

Kreativnost je svakako bitna stvar, ali čak i najveći umetnici su imali više od dva para gaća. Ovo je posebno bitno za ljude koji se dodatno bave nekim sportom, jer tada stvari po pitanju neprijatnih mirisa jednostavno ne mogu biti dobre ni u kom slučaju. Ne želimo ni da zamišljamo načine na koje proverava da li je vreme za kupanje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group