Čovek pronašao savršen način da se reši dosadnih komšija

Jedan australijski državljanin kome je bilo dosadno tokom poslednjeg lokdauna u ovoj zemlji, odlučio je da izgradi veliki zid u svojoj bašti, ali se sada suočava sa pravnom bitkom jer se njegove komšije bune zbog ove kreacije...

Gospodin Ali, koji živi u Sidneju, izjavio je kako je odlučio da želi nešto više privatnosti, tako da je na krilima dosade, koja je predstavljala svakodnevnicu za gotovo sve u Australiji donedavno, on konačno pokrenuo projekat izgadnje pet metara visokog zida u bašti svoje kuće.

On je svoju kreaciju nazvao 'Great Wall of Chester' i ona je tri puta viša od svega što možemo smatrati normalnom baštenskom ogradom svuda u svetu. Sasvim normalno, ovakva kreacija postala je trn u oku svih komšija čije se kuće nalaze okolo i koje je povremeno opisuju kao bizarnu, ali prilično impresivnu, kao i 'kovid moždanu eksploziju', žaleći se konstantno kako im zaklanja pogled.

Kako je tvorac ovog zida izjavio lokalnim medijima: "Kada ste kod kuće i nije vam dozvoljeno da idete bilo kuda, komšije gledaju u vas i jednostavno vam je svega toga preko glave, upravo iz tog razloga sam odlučio da podignem ovaj prokleti zid." Kako bismo bili potpuno iskreni, moramo napomenuti da je ova čudna ograda zadivljujuća i poseduje prilično lepe detalje od parketa, pa čak i svetla ispod jednog od panela.

Ali tvrdi da se u svojoj bašti sada oseća kao u muzeju umetnosti, kada posmatra svoj zid. Ova ograda za dodatnu privatnost kreirana je od čeličnog rama obogaćenog drvenim panelima i predivnim postavkama na kojima bujaju prirodni motivi. Zapravo, Alijev zid izgleda kao dobro isplaniran, vešto izveden projekat ispunjen trudom.

Međutim, druga strana ovog zida, tačnije, lice koje okrenuto ka komšijskim kućama, uopšte nije toliko lepo. Ovaj deo je potpuo crn, sa brojnim ekserima koji štrče zajedno sa nekoliko žica, kreirajući nešto dosta manje privlačno, a pored toga što ne mogu videti ništa ispred sebe, ovo je verovatno drugi najveći razlog zbog kog komšije nisu previše zadivljene.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group