Fun - Zanimljivosti

Ko je lud ne budi mu drug - Kineski bogataš napravio najskuplji roštilj na svetu

Kad si mlad i lud, ne moraš biti glup, ali uništavanje egzotičnih mašina zbog viralnih video klipova predstavlja rutinu bogatih i neiživljenih derana, koji konstantno pokušavaju da dostignu svojih par minuta slave...

Samo u poslednjih nekoliko meseci, videli smo automobile sa šestocifrenim cenama spaljene do šasije, bacane iz vazduha, razbijane udaranjem u izlog prodajnog salona i oni uz čiju su pomoć izvođeni neverovatni skokovi. Poslednja takva epizoda dolazi nam iz Kine, gde je mlađani vlasnik Lamborghini modela napravio budalu sam od sebe pokušavajući da uradi nešto neopisivo glupo.

Lamborghini automobili se često opisuju kao zveri koje bljuju vatru iz svojih izduvnih grana. Koliko puta smo videli hvalisavce kako nepotrebno i namerno turiraju svoje superautomobile kako bi se pravili važni? Ipak, potez ovog vlasnika iz Kine, preneo je priču iz gluposti i zbog hvalisanja na sasvim novi nivo. Incident se odigrao u kineskoj provinciji Hunan, gde se okupila grupa vlasnika superautomobila u podzemnoj garaži. Ovi ljudi smatrali su da bi bilo zabavno da roštiljaju meso na ražnjićima i plamenu koji izlazi iz trapezoidnog izduvnog segmenta Lamborghini Aventador modela.

Ne morate biti doktor nauka da biste i sami razumeli da konstantno turiranje zverskog V12 motora dok je automobil parkiran dovodi do pregrevanja i samim tim kuvanja. Ali, kada se bogati i bez mozga, ovakvi sitni detalji vas retko kada mogu odvratiti od vaših namera. Ražnjić se može videti kako se nasilno ljulja ispred izduvne grane pre nego što je motor otišao na večni počinak. Odmah nakon toga, sledi scena u kojoj je oblak dima ispunio okruženje motora, dok je motorno ulje počelo da curi po garaži.

Prema nekim objavama, popravke Lamborghinija uništenog na ovaj način mogu koštati i do 79.000 dolara, što prethodno pomenuti ražnjić čini najskupljim roštiljom na svetu!

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group