Fun - Zanimljivosti

Krevet za sve ljubitelje mačaka

Ovaj krevet ćete obožavati i vi, ali i vaš čupavi prijatelj...

Svi oni koji imaju mačke za kućne ljubimce znaju da one vole da se zavlače u ormane, da vole da istražuju i da generalno biraju mesta za odmor na kojima ih niko ne može uznemiravati. Imajući to na umu, dizajnerska kompanija Catlife, kreirala je krevet za spavanje, koji je projektovan tako da bude ultimativno mesto za skrivanje mačaka.

Konstrukcija kreveta dizajnirana je tako da sadrži mnogobrojne prolaze  i otvore, kao i mesta za spavanje na kojima mačka može potražiti utočište. „Ovaj krevet će vaša mačka voleti više od vas. Sada će vaš krevet biti sjajno mesto za odmor i za vas, ali i za vaše krznene prijatelje, koji će uvek biti na sigurnom ispod vas.“, rekao je jedan od dizajnera kreveta.

Ovaj krevet se može naručiti preko sajta kompanije Catlife, mada ga možete i sami vrlo lako napraviti od nekoliko dasaka, ako ste malo stručnji sa alatom i radovima od drveta.

Pogledajte galeriju ako želite da vidite kako ovaj krevet izgleda:

Foto:Bored Panda

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group