Fun - Zanimljivosti

Mads Mikelsen menja Džonija Depa u filmskom serijalu “Fantastične zveri”

Kompanija Warner Bros je nedavno zamolila Depa da se povuče iz filma, na šta je on pristao...

Nije tačno potvrđeno zbog čega je traženo od Depa da ode, jer su fanovi smatrali da je on bio prilično dopbar u ulozi Grindelvalda, ali potvrđeno je da ga on više neće tumačiti.Kao njegova zamena navodi se Danski glumac Mads Mikelsen, koji je svetu najpoznaitji po ulozi Hanibala Lektora.

Mikelsen je u više navrata pokazao da je fenomenalan glumac i slažemo se sa rediteljem i produecntom da bi on bio odlična zamena za Depa. Mikelsen se nije oglasio povodom ovih glasina, kao ni sama kompanija Warner Bros, ali pojedini izvori tvrde da je ovo potvrđen dogovor i da se samo čeka zvanična izjava.

Drugi izvori tvrde da je razlog zbog čega je Dep otušten loš publicitet koji je dobio zbog suđenja sa svojom bivšom ženom Amber Hard, koja ga je optužila za zlostvaljanje i maltretiranje. Iako je dokazano da je Amber slagala i da je Dep bio taj koji je zlostavljan, mnoge kompanije odbijaju Depa zbog njegvog publiciteta, koji je po mnogima negativan.

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group