Fun - Zanimljivosti

NAJVRELIJE holivudske glumice 2017. godine

O njima maštaju milioni muškaraca širom sveta...

O njima ceo svet priča, a jasno nam je i zašto. Ove dame su trenutno najvrelije, najzgodnije i najpoželjnije glumice na holivudskoj sceni i svaki put nas oduvaju svojom lepotom kada ih videmo na velikim i malim ekranima.

Mnogo puta smo pisali o prelepim i zgodnim glumicama, ali sada smo hteli da se fokusiamo samo na glumice koje su aktivne u 2017. godini. Iako smo mislili da će nam zadatak tako biti lakši, otkrili smo da postoji mnogo lepih glumica o kojima muškarci svake noći maštaju.

Pored toga što su lepe, ove žene su neverovatni umetnici i ove godine su se potrudile da nam predstave svoje najbolje uloge. Za ovih 5 meseci smo videli dosta dobrih filmova u kojima su ove dame dominirale, a očekujemo da će se do kraja godine taj broj povećati.

Potrudili smo se da napravimo listu 10 najvrelijih glumica koje su defnitivno i najlepše žene na svetu i koje nam svake noći pomažu da lakše utonemo u san.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group