Fun - Zanimljivosti

Napravite fenomenalne RGB panele za zid

Ako želite da modernizujete i ukrasite vašu sobu ili deo vašeg stana, onda je ovo sjajan i jeftin način da to uradite...

Ono što će vam biti potrebno za ovaj projekat jesu beli plastični tanjiri (moraju biti tanki i da omogućavaju da svetlost prolazi kroz njih), karton, lepak, alu folija i LED traka. Od tanjira izrežite nekoliko trouglova ili u broju koji vi želite da okačite na zid.

Zatim od kartona napravite trake široke 2 cm i zalepite ih oko izreznih trouglova. Ovo će biti prednja strana vašeg trougla. Za zadnju stranu režite karton u obliku trouglova koje ste već izrezali. Na kartonske trouglove zalepite alu foliju koja će služiti kao reflektivna zadnja strana.

Na kraju sve trouglove spojite u obliku koji vi želite,a zatim u unutrašnjoj strani, po ivicama trouglova zalepite LED traku. Kada traku zalepite, na trouglove zalepite zadnje strance sa folijom i vaši RGB paneli će biti gotovi.

Pogledajte video klip koji će vam pokazati kako izgleda proces kreiranja ovih lepih i jeftinih panela.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group