Fun - Zanimljivosti

NASA pokazuje koliko je globalno zagrevanje opasno

NASA je sada objavila 14 fotografija koje pokazuju posledice globalnog zagrevanja...

O fenomenu globalnog zagrevanja se govori već duže vreme, ali čini nam se da nismo napravili nikakav pozitivan napredak. U poslednjih 30 godina uticaj čovečanstva doveo je do ozbiljnih klimatskih promena. Verovatno ste primetili da i naša godišnja doba više nisu ista. Gotovo da nemamo proleće i jesen, samo ekstremna leta i zime.

Najveća opasnost ipak preti od topljenja polarnih kapa. Zbog povećanje svetske temperature, led na polarnim kapama počeo je da se topi ekstremnom brzinom. Višak vode sliva se u svetska mora, i nivo vode se povećava, pa nas čekaju velike katastrofe u bliskoj budućnosti.

Primorski gradovi za koje smo do skoro mislili da će zauvek biti tu, još malo pa su nestali. Ako nivo mora nastavi da raste ovom brzinom, čovečanstvo će biti u ozbiljnom problemu.

Pogledajte ovu galeriju koja će vam jasno pokazati kakav utica globarno zagrevanje ima na našu planetu, tj. na naše živote.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group