Pijana vožnja toboganom završena polomljenim kostima

Jedna baka i njen prijatelj polomili su svoje noge i stopala nakon što su pijani upali u lokalni bazen i rešili da se spuste toboganom...

Klari Vikers satima je pila pre nego što je otišla do svog prijatelja Berija Daglasa kući kako bi zajedno nastavili da utapaju svoj dan u flaši. Međutim, nakon kraćeg vremena, ovo dvoje pijanih prijatelja došlo je na ideju za provaljivanje u Aldershot Lido zabavni park u Hempširu kako bi se malo brčnuli u bazenu. Sve bi to bilo u redu da se nisu opredelili za adrenalinsko spuštanje toboganom, što će se ispostaviti kao veoma loša ideja. Ovaj par se bacio u tobogan, potpuno nesvestan činjenice da se van sezone na njegovom dnu postavlja barijera.

Majka petoro dece i bagerista zakucali su se u blokadu na izlazu iz tobogana, ostajući zarobljeni na mestu sa zastrašujućim povredama. Klari je pretrpela otvoreni prelom potkolenice, koja je probila kožu desne noge i potpuno joj je smrskano levo stopalo, dok je Beri polomio nogu i oba stopala.

"Ovo je bila scena nalik onim iz horor filmova", izjavila je nestašna bakica. "Nikada neću zaboraviti šta sam videla. Krv je šikljala na sve strane i u jednom momentu sam počela da osećam malaksalost i hladnoću. Sve vreme sam proveravala Berija, ali je on prestao da se pomera i da ispušta bilo kakve zvuke. Pogledala sam u njegovom pravcu, a on je ležao u fetalnom položaju i bio je potpuno nečujan, tada sam pomislila da ćemo oboje umreti ovde na ovom toboganu. Sve vreme mi je prolazilo kroz glavu da nas niko neće pronaći."

Na svu sreću, policija je dobila prijavu okolnih stanara koji su sumnjali da su deca provalila ogradu i upala u bazen i stigla je gotovo dva sata nakon što je ovo dvoje napravilo najveću grešku u svom životu. Ovaj ludi pijani par matoraca prevežen je hitno u lokalnu bolnicu, ali su njihove povrede bile toliko ozbiljne da su morali biti prebačeni u lokalni urgentni centar kako bi se obavile hitne intervencije na ortopediji. Kako je četrdesetšestogodišnja Klari zaključila: "Nikada nisam osetila ovoliko jak bol u svom životu, a rodila sam petoro dece".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group