Planina ponovo dokazao da je NAJJAČI čovek na svetu

Još jednom je pokazao da je kralj mrtvog dizanja...

Haftor Julius Bjornson stekao je svetsku slavu u seriji „Igra prestola“ u kojoj tumači ulogu Planine. Haftor je veome uspešni Strongman takmičar i jedan od najsnažnijih ljudi na planeti, a zbog svoje snage i veličine dobio je ovaj popularni nadimak koji ga prati i u seriji.

Haftor je veliki deo svog života posvetio ozbiljnim i zahtevnim treninzima koje primenjuje svaki dan. Njegov trening od njega zahteva da svaki dan po nekoliko sati radi neverovatno zahtevne vežbe koje uključuju podizanje velikih težina.

Ovoga puta, Haftor je još jedbom šokirao internet jer je iz mrtvog dizanja podigao 473 kilograma i tako jasno pokazao da je najsnažniji čovek na planeti. On je jedini čovek u istoriji koji je u istoj godini osvojio Arnold Strongman Classic, Europe's Strongest Man i World's Strongest Man takmičenja što samo pokazuje koliko je ovaj čovek snažan i impresivan.

Pogledajte klip njegovog dizanja i obavezno zapravite njegov Instagram profil:

 Foto:NY Daily News

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group