Fun - Zanimljivosti

Pogledajte kako trenira STALONE koji ima 70 godina

Sigurni smo da ovaj „deda“ bolje i jače trenira od vas...

Silvester Stalone je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih glumaca svih vremena. On je snimio mnoštvo filmova i sigurno će zauvek ostati upamćen u istorijskim knjigama svetske kinematografije, ali iako je tumačio razne uloge, uvek će ostati upamćen kao legendarni bokser Roki Balboa.

Roki je bio film koji ga je lansirao u nebesa i koj mu je doneo svetsku slavu, a sada posle 40 godina, Silvester se ponovo nalazi u ulozi omiljenog boksera. Stalone će u julu napuniti 73 godine, što je za mnoge fascinantno jer nikada ne biste rekli po njegovom izgledu da on ima toliko godina. On se trudi da redovno trenira i zbog uloge u filmu „Creed 2“, Stalone je prošao kroz rigorozan trening koji bi izmučio i mlade sportiste.

Pošto je sama činjenica da čovek od 70 godina ide u teretanu fascinantna, Stalone je odlučio da fanovima pokaže kako on trenira i koje vežbe radi. Njegov Instagram profil je goreo kada je on okačio klipove iz teretane na kojima se vidi koliko intenzivno trenira.

Za nekoga koji vam može biti deda, on je u perfektnoj formi i još uvek ima izvajano telo za kojim mnoge devojke lude. Stalone kaže da je spreman za ulogu Rokija koji je sada trener i kaže da će se potruditi da njegove borbene scene budu što uverljivije.

Pogledajte video klipove koje je Stalone kačio:

 

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) onMar 13, 2018 at 10:14am PDT

 

Burn baby burn! Fantastic machine! @synergyfitnessequipment #creed2 #mgm

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) onMar 21, 2018 at 9:31am PDT

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group