Pustite bubašvabe da osvoje vaš stan i dobijte 2000 dolara

Jedna kompanija koja se bavi dezinsekcijom nudi porodicama po dve hiljade dolara kako bi pustila sto bubašvaba i proučavala metode njihovog tretiranja i istrebljenja...

Kako je jedan od izvora iz ove kompanije naglasio: „Kako tehnologija napreduje, uvek tragamo za najboljim načinima da se otarasimo ove pošasti, bubašvaba pre svega“.

Kompanija tvrdi da kako traga za mogućnostima da testira specifične tehnike za suzbijanje štetočina i bitno je zaključiti koliko su efektni tretmani putem oslobađanja sto američkih bubašvaba u pet do sedam domova.

Ovo proučavanje trajaće trideset dana, a ukoliko novi tretmani ne budu radili na kraju ovog vremenskog roka, bubašvabe će biti eliminisane tradicionalnim metodama bez naknade domaćinstava, sudeći prema izvorima bliskim temi.

Dejvid Flojd, osnivač The Pest Informer kompanije, izjavio je za NBC News da je kompanija primila više od 2.200 prijava do 24. juna ove godine. Flojd je takođe pomenuo i to da je njegov brend prethodno pustio bubašvabe u kuće prijatelja i porodica kako bi testirao nove metode borbe protiv ove gamadi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group