Stvar koja vam je potrebna, a da to niste ni znali: posteljina koja upija miris vaših golubova

Noć je vreme kada se naš organizam opušta i bili mi svesni toga ili ne, ispuštanje gasova je tada najčešće, pa čak i kod žena, što one u većini slučajeva nevoljno priznaju...

Tokom noći konstantno ispuštamo gasove, posebno ukoliko smo večerali obimno, što je kompanija koja stoji iza revolucionarnog protivprdežnog donjeg veža uvidela i odlučila da okrene u svoju korist, pa je nedavno predstavila svoju novu inovaciju - posteljinu sa prigušivačem vetrova, koja može biti korisna svima, čitavim porodicama, ne samo parovima.

Karbonska posteljina i navlaka za jorgane kompanije Shreddies poseduje filtere od ugljeničnih vlakana ugrađenih u materijal, namenjene za zadržavanje neprijatnih mirisa gasova i pomaganje ljudima sa kancerogenim golubovima, ali i svima koji spavaju pored njih.

Sudeći prema kompaniji, njen set uključuje ugradne filtere od karbonskih panela zadužene za prikupljanje gasova pre nego što oni pobegnu iz posteljine. Sve što korisnici moraju da urade jeste da postave svoje jorgane u navlake i moći će diskrento da puštaju vetrove tokom čitave noći. Kako istraživanja navode, prosečna osoba pusti od 14 do 20 golubova tokom dana, ali većina ljudi ima daleko turbulentnije noći prilikom mirnog ležanja.

Dodatno, noćni golubovi su daleko otrovniji zbog toga što se gomilaju ispod pokrivača, izlazeći u snažnim rafalima, radije nego da se ispuštaju povremeno i pomalo kao što je slučaj tokom dana. Kompanija koja se bavi ovim čudnim stvarima osnovana je 2009. godine, od kada razvija različite patente za sprečavanje prodiranja gasova i nalazi se u Lesterširu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group