U svetu više od 50 miliona zaraženih od Covid 19 virusa

Brojka postaje sve veća i veća...

Prema poslednjim podacima prikupljenim sa Univerziteta Džons Hopkins, širom sveta postoji preko 50 miliona potvrđenih slučajeva korona virusa.

Sa oko 10 miliona slučajeva, Sjedinjene Države su zemlja sa najviše zaraženih, a odmah zatim Indija i Brazil. Svetska zdravstvena organizacija proglasila je koronavirus pandemijom 11. marta i od tada situacija ne jenjava.

Pandemija je stvorila nesigurnost i nestabilnost, što je dovelo do uskomešanih tržišta, zatvarajući mnoga mala preduzeća širom sveta  i primoravajući sve da se prilagode novoj situaciji.

Gotovo devet meseci ljudi uče da žive po nekad nepoznatim zakonima i preporukama zdravstvenih zvaničnika, a kako broj potvrđenih slučajeva i smrtnih slučajeva od korona virusa i dalje raste, zdravstveni zvaničnici kažu da će praksa ostati ovakva i do 2022. godine.

U međuvremenu, naučnici i farmaceutske kompanije utrkuju se u stvaranju vakcine za sprečavanje COVID-19 virusa, a svi se pitaju da li će nove vakcine biti sigurne i delotvorne.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group