Acer i Porsche predstavljaju luksuzni laptop

Porsche Design udružio se sa Acerom kako bi predstavio uglađeni i minimalistički laptop i komplet dodatne opreme koji će ići uz njega...

Nazvan Porsche Design Acer Book RS, vrhunski laptop računar dobija vrhunski hardver, MacBook-ovu podršku, delove od karbonskih vlakana i iznenađujuće pristupačnu cenu.

Polazeći od estetike, moderni laptop ima metalno kućište sa tvrdim ivicama i oštrim linijama. Na vrhu poklopca ga pokriva ploča od karbonskih vlakana, što nas podseća na vrhunske superautomobile i njihovu golu karoseriju. Najupečatljiviji element dizajna je jedinstvena spojnica koja povezuje ekran sa ostatkom  računara. Otvaranjem poklopca, šarka automatski podiže laptop za nekoliko stepeni dajući mu mali nagib. Ovo bi trebalo ne samo da pomogne u pružanju optimizovanog iskustva na laptopu, već i da poboljša hlađenje. Za razliku od Apple MacBook-a, Acer notebook ima razne tipove portova, koji možda ne izgledaju sjajno, ali su vrlo funkcionalni.

Što se tiče specifikacija, laptop dobija Intel Core i7 CPU  procesor 11. generacije i opcionu Nvidia MX350 grafičku kartu. Laptop je opremljen 14-inčnim IPS ekranom osetljivim na dodir sa odnosom širine i visine 16: 9. Ekran ima Full HD rezoluciju (1920 x 1080 piksela) i maksimalnu osvetljenost od 340 nita sa 100% sRGB bojom.

Pored samog računara, partnerstvo je iznedrilo Porsche Design Acer putnu torbu, kao i bežični miš. Bežični Bluetooth miš ima panele od karbonskih vlakana, dok je vodootporna torba za nošenje napravljena od kože Ecco Palermo.

Porsche Design Acer Book RS ima početnu cenu od 1400 američkih dolara, koja se povećava na 2000 američkih dolara ako odlučite da ga nabavite sa kompletnim putnim paketom.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group