Gedžeti

Caviar predstavio Joker Samsung Galaxy Z Flip

Sve dok zvanično saopštenje ne ugleda svetlost dana, Samsung Galaxy Z Flip model će za nas biti samo glasina…

Ipak, sa druge strane, verujemo da tamo gde ima dima, ima i vatre, a sudeći po najnovijim informacijama, imamo povoda za radost. Telefon koji bi tek trebalo da bude zvanično najavljen već je dobio preobražaj u režiji Caviar brenda.

Caviar je kompanija koja se bavi kreiranjem luksuznih verzija vrhunskih pametnih telefona, odevajući ih u ekskluzivne odore od zlata i dijamanata. Pre nego što smo Galaxy Z Flip videli u njegovom zvaničnom, originalnom izdanju, dobili smo priliku da ga vidimo u pozlaćenoj varijanti. Određene osobine koje su takođe predstavljene su dualne kamere sa malim ekranom sa spoljne strane, rad šarki i izostanak džeka za slušalice. Samsung Galaxy Z Flip će zvanično biti predstavljen za nekoliko dana. Njegovo kućište je prekriveno 999 zlatom uz upotrebu Double Electroplated tehnologije, dok je dekorisan gravurama u formi karata.

Ono što sigurno znamo je činjenica da, ukoliko vam se ovaj telefon sa tematikom Džokera i Harlekvin dopada, morate izdvojiti 5.210 dolara. U ponudi su još dve varijante – jedna sa titanijumskom oplatom (5.690 dolara) i jedna sa dezeniranom zlatnom oplatom (6.000 dolara). Takođe, sve tri varijantne su ograničene na 54 komada, što je inspirisano brojem karata u klasičnom špilu.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group