Gedžeti

Gejmerska stolica od 3300 dolara

Tokom godina, imali smo priliku da vidimo neke lude, neke kultne i neke zaista legendarne jazbine zlikovaca na bioskopskim platnima…

Oduševio nas je Atlantis Karla Stromberga iz “The spy who loved me”, centralni terminal Leksa Lutora iz Supermena i Scaramanga ostrvo Franciska Skaramange iz “The man with the golden gun”. I dok možda ne gajimo iste zlikovačke afinitete, definitivno se ne bismo bunili kada bismo i sami imali svoje privatno “leglo”.

Nešto slično tome, upravo je osvojilo čitav internet – kompjuterska radna stanica koja nudi opciju nulte gravitacije, izgleda neverovatno i poprima oblik škorpije, Cluvens IV-SK. U osnovi, Cluvens IV-SK je sotlica sa monitorom od 49 inča, koja se transformiše pritiskom na dugme. Rep škorpiona se širi i postaje nosač ekrana, dok su njegov ugao i udaljenost podesivi putem specijalnog kontrolera.

Kandže škorpiona se udvostručuju i postaju postolja za miša i tastaturu, dok se sa bočne strane nalazi prorez u kom se nalazi daljinski upravljač.  Stolica takođe poseduje funkcije masaže i grejanja, nudeći vam neverovatnu udobnost, koja će vam biti neophodna za sate i sate koje provodite u radu ili gejmingu od kuće.

Stolica se može spustiti do ugla od 170 stepeni, teška je 132 kilograma, a koštaće vas oko 3.300 dolara.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group