Magico M9 - zvučnici od 750.000 dolara

Koliko je vredan premijum zvuk prema vašem mišljenju?

To je nešto o čemu audiofili i njihovi skeptici često raspravljaju, otkako su se na tržištu pojavili prvi visoko kvalitetni zvučni sistemi. Sasvim smo sigurni da će tu debatu još jednom rasplamsati novi set Magico zvučnika.

Kalifornijski audio specijalisti pripremaju se da lansiraju novi set pretećih podnih zvučnika, koji će vas koštati neverovatnih 750.000 dolara. Ipak, ono što je zaista neverovatno u vezi sa njima, jeste njihova težina – svaka jedinica ili toranj, teški su oko 500 kilograma.

Nazvani M9, ovaj par zvučnika će biti glavni proizvod kalifornijske kompanije, tačnije njihove M serije. Koliko vam neverovatno deluje njihova cena, toliko je neverovatan i njihov dizajn. Pored neverovatne kilaže, svaki zvučnik visok je malo preko 1.9 m.

Naravno, neverovatni dizajn nije dovoljan za opravdavanje cene od 750.000 dolara, pa nam samim tim brend obećava revolucionarno audio iskustvo. Prema navodima, njihovi noviteti su priv u svetu koji koriste školjku sa spoljnim i unutrašnjim slojevima napravljenim od karbona. Ovaj skupoceni materijal umanjuje vibracije i proizvodi besprekoran zvuk. Pored toga, tu je i dijamantski obloženi tviter od berilijuma, nano-tec kupola sa aluminijumskim jezgrom u formi saća koja emituje tonove srednjeg opsega, dva srednja vufera od 11 inča, i dva vufera od 15 inča koji su ušuškani po jedan u svaki toranj.

Šta kažete?

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group