Ovaj električni šporet je san svakog kampera

Predstavljamo vam neverovatni električni šporet koji će vam olakšati svaki boravak u šatoru...

Kampovanje je sjajna stvar. Jedini način da pobegnete od stresnog i napornog velikog grada i da uživate u netaknutoj prirodi. Ipak, ponekad i kampovanje donosi svoje probleme, a nekad i jednostavne stvari kao što su vatra i topao obrok, počinju da budu veoma vredne.

Bio Lite električni šporet je genijalni gedžet u koji će se momentalno zaljubiti svi ljubitelji kampovanja. Ovaj uređaj je neverovatno kompaktan i moramo priznati da je veoma kul. Ipak, njegove „sposobnosti“ su ono što nas najviše impresionira.

Ovaj uređaj koristi male količine struje kako bi zapalio komadiće drveta koji se nalaze u vašem okruženju Uz pomoć ove tehnologije Bio Lite je u mogućnosti da prokuva vodu za manje od pet minuta i da vam pruži dovoljno vatre da skuvate solidan obrok.

Pored ovih opcija, Bio Lite pruža i male količine električne energije koje vam mogu pomoći da dopunite vaš mobilni uređaj. Iako je kampovanje mesto na kome se trebate osloboditi moderne tehnologije, nikada ne znate kada će vam telefon zatrebati, pa ova funkcija može nekome da spasi život.

Možda i najbolja njegova karakteristika je njegova mala večličina koja mu omogućava da stane u mali ranac i da se nosi bukvalno svuda.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group